Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pelyhes - Kalandra fel!

Pelyhes - Kalandra fel! - (Ploey: You Never Fly Alone)

Színes, magyarul beszélő, izlandi-belga animációs kalandfilm, családi film (2018)

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját. Szerencséjére a kalandban segítségére lesz megannyi új barát.

Rendező: Árni Ásgeirsson

Szereplők: Jamie Oram (Ploey), Harriet Perring (Ploeveria), Ian Stuart Robertson (Giron), Richard Cottan (Shadow), Thorunn Erna Clausen (Mom & Bunting Bird), Thomas Arnold (Dad & Fox)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Pelyhes - Kalandra fel!, Ploey: You Never Fly Alone, Jamie Oram, Harriet Perring, Ian Stuart Robertson, Richard Cottan, Thorunn Erna Clausen, Thomas Arnold, Árni Ásgeirsson

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)