Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Divat a szerelem!

Divat a szerelem! - (Chic!)

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)

A híres divattervezőt. Aliciát elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének valamit gyorsan ki kell találnia, hogy a nő új ihletet kapjon. Ekkor kerül a képbe a kissé egyszerű, de jólelkű kertész, kinek a személyében Alicia új múzsára talál.

Rendező: Jerome Cornuau

Szereplők: Ardant Fanny, Jerome Cornuau, Eric Elmosnino (Julien Lefort), Marina Hands (Hélene Birk), Fanny Ardant (Alicia Ricosi), Laurent Stocker (Alan Bergam), Catherine Hosmalin (Caroline Langer), Philippe Duquesne (Jean-Guy), India Hair (Karine Lefort)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: India Hair (Alice), Eric Elmosnino, Philippe Duquesne (Dr. Toulate), Marina Hands (Joséphine), Fanny Ardant, Divat a szerelem!, Chic!, Laurent Stocker, Catherine Hosmalin, Jerome Cornuau

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »