Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Libabőr 2: Hullajó Halloween

Libabőr 2: Hullajó Halloween - (Goosebumps 2: Haunted Halloween)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland fantasy (2018)

A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot. Ha valamelyik rémnek sikerül megszöknie, a hosszú fogság után kiélvezi a szabadságát, és annyit rosszalkodik, amennyit csak tud. A szerző legutóbb ifjú szomszédja segítségével zabolázta meg az elszabadult regényrém hordát – de ezúttal még nagyobb megpróbáltatás várja a könyvek új kíváncsi olvasóit…

Rendező: Ari Sandel

Szereplők: Jack Black (R.L Stine), Madison Iseman (Sarah Quinn), Wendi McLendon-Covey (Kathy Quinn), Jeremy Ray Taylor (Sonny Quinn), Shari Headley (Mrs. Carter), Courtney Lauren Cummings (Jess), Caleel Harris (Sam Carter)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Fantasy

Címkék: Jack Black, Wendi McLendon-Covey (Tara), Libabőr 2: Hullajó Halloween, Goosebumps 2: Haunted Halloween, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Shari Headley, Courtney Lauren Cummings, Caleel Harris, Ari Sandel

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)