Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ami nem öl meg

Ami nem öl meg - (The Girl In The Spider´s Web)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Lisbeth Salander ugyanaz a magányos, zárkózott és emberkerülő lány, aki nem tud túllépni a múltján - ennek ellenére kora egyik legtehetségesebb hackere. A sors úgy hozza, hogy ismét együtt kell dolgoznia a valaha sikeres újságíróval, Mikael Blomkvisttal, és a két teljesen különböző ember újfent kénytelen elviselni egymást. Lisbeth új ügye látszólag ártatlanul indul, amikor segíteni akar egy autista kisfiúnak, ám az ügy szálai hamar az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez és a svéd arisztokrácia gondosan titkolt, sötét ügyleteihez vezetnek. A lány élete legveszélyeesebb és legszövevényesebb ügyében találja magát, amiből igen nehéz lesz kikeverednie.

Rendező: Fede Alvarez

Szereplők: Claire Foy (Lisbeth Salander), Sylvia Hoeks (Camilla Salander), LaKeith Stanfield (Alona Casales), Cameron Britton (Plague), Sverrir Gudnason (Mikael Blomkvist), Stephen Merchant, Vicky Krieps

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Claire Foy (Sonya Karp), Fede Alvarez, Stephen Merchant, Sverrir Gudnason, Vicky Krieps (Ursel), Ami nem öl meg, The Girl In The Spider´s Web, Fede Alvarez, Cameron Britton

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)