Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rendkívüli mesék (feliratos)

Rendkívüli mesék (feliratos) - (Extraordinary Tales)

Színes, feliratos, misztikus film (2015)

Raul Garcia luxemburgi-spanyol animációs rendező filmje Edgar Allan Poe öt ismert rémtörténetének különböző stílusú adaptációja. Az antológia egyes sztorijait olyan világhírű színészek, rendezők mesélik el, mint - az archív felvételről megszólaló - Lugosi Béla, Christopher Lee, Guillermo del Toro, Julian Sands, és Roger Corman. A Rendkívüli mesékben sorrendben a következő Poe-történetek láthatók: Az Usher-ház vége (mesélő: Christopher Lee), Az áruló szív (mesélő: Lugosi Béla), Monsieur Valdemar kóresete tényszerű megvilágításban (mesélő: Julian Sands), A kút és az inga (mesélő: Guillermo del Toro), A vörös halál álarca (Roger Corman megszólalásával). Edgar Allan Poe öt rémtörténetének különböző adaptációja igazi animációs stílusbravúr: a mesélők és történetek hangulatának megfelelően klasszikus fekete-fehér gótikus rémtörténet, számítógépes animáció, stilizált fotó-realista darab, és képregény-adaptációra emlékeztető feldolgozás is megtalálható közöttük.

Rendező: Raul Garcia

Szereplők: Guillermo Del Toro (mesélő), Julian Sands (mesélő), Lugosi Béla (mesélő), Christopher Lee (mesélő), Roger Corman (Prince Prospero hangja), Cornelia Funke (Death hangja), Stephen Hughes (Crow / Poe hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Lugosi Béla (´Murder´ Legendre), Extraordinary Tales, Raul Garcia, Julian Sands, Roger Corman, Cornelia Funke, Stephen Hughes

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Babszem Deadpool balhét csinál

TV GO | 2016. 07. 27., 06:30

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)