Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hasonmás

Hasonmás - (Surrogates)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Az emberek kényelemben és biztonságban élnek 2054-ben. Mindez annak köszönhető, hogy miközben ők otthon élvezik az életet, a saját, tökéletes robot hasonmásaik végzik el helyettük a mindennapi teendőket. A tökéletesnek hitt rendszer azonban váratlanul megbomlik, amikor meggyilkolnak néhány hasonmást. Greer FBI-ügynökre vár a feladat, hogy kinyomozza, mi történt. Minél mélyebbre merül az ügybe, annál meglepőbb dolgokra bukkan. A fenyegető összeesküvés leleplezése érdekében kénytelen maga is beállni nyomozni a hasonmása helyett.

Rendező: Jonathan Mostow

Szereplők: Bruce Willis (Greer ügynök), Rosamund Pike (Maggie Greer), Radha Mitchell (Peters), James Francis Ginty (Canter Surrogate), Valerie Azlynn (Bridget), Michael Cudlitz (Brendon), Helena Mattsson (JJ)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Valerie Azlynn, Bruce Willis, Radha Mitchell, Helena Mattsson (Snorkmaiden hangja), Rosamund Pike (Nikki Gardner), A hős legendája - Walter, a hasonmás, Michael Cudlitz, SURROGATES, Jonathan Mostow, Jonathan Mostow

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)