Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az egymillió dolláros kacsa

Az egymillió dolláros kacsa - (The Million Dollar Duck)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1967)

Albert Dooley professzor laboratóriumában erős sugárzás ér egy kacsát. A professzornak megesik a szíve a kis állaton és hazaviszi a családjának; feleségének és fiuknak, Jimmy-nek. Mivel Jimmy nem tudja, hogy az új családtag a gyengébb nemhez tarozik, a Charley nevet adja a jószágnak. Charley jövetelének azonban nem mindenki örül egyformán. Albert szomszédai, Hooperék nem nézik jó szemmel, hogy Charley boldogan lubickol a medencéjükben, s kutyájuk is tesz arról, hogy megzavarja Charley zavartalan lubickolását. Amikor Charleyról kiderül, hogy lány-kacsa, Albert meg akar szabadulni a tojásaitól, mert attól tart, hogy azok is megfertőződtek. Ám hamar kiderül, hogy a tojások sárgája nem akármilyen fém, hanem bizony színarany. Albert másik szomszédja, Fred, az ügyvéd, hatalmas üzleti sikert remél és vállalja, hogy képviseli Dooley-ék érdekeit...

Rendező: Vincent McEveety

Szereplők: Dean Jones (Albert Dooley), Sandy Duncan (Katie Dooley), Tony Roberts (Fred Hines), James Gregory (Rutledge), Jack Kruschen (Gottlieb)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Dean Jones, Vincent McEveety, Sandy Duncan, Az egymillió dolláros kacsa, The Million Dollar Duck, Tony Roberts, James Gregory, Jack Kruschen

Megjelent: 1967

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)