Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A legboldogabb milliomos

A legboldogabb milliomos - (The Happiest Millionaire)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1967)

A vidám és hihetetlenül szerencsés ifjú ír bevándorló, John Lawless, munkát kap egy szokatlan milliomos, Biddle lakájaként. A milliomos lányát, Cordelia Drexel Biddle, fárasztják az apja szokatlan bohóckodásai, mivel emiatt tartanak tőle a város férfiai. Mindenki tartana egy olyan apóstól, aki aligátorokat tart háziállatként, és boxot tanít a napi Biblia-óráján. Cordelia úgy dönt, hogy egy bentlakásos iskolába megy, ahol megtalálja álmai férfiját. Balszerencséjére, a fiú családjának sem tetszenek Biddle felháborító bohóckodásai…

Rendező: Norman Tokar

Szereplők: Fred MacMurray (Anthony J. Drexel Biddle), Tommy Steele (John Lawless), Greer Garson (Mrs. Cordelia Biddle), Geraldine Page (Mrs. Duke), Gladys Cooper (Mary Drexel nagynéni), Lesley Ann Warren (Miss Cordelia "Cordy" Biddle)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Geraldine Page , Lesley Ann Warren, Norman Tokar, A legboldogabb milliomos, The Happiest Millionaire, Fred MacMurray, Tommy Steele, Greer Garson, Gladys Cooper

Megjelent: 1967

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)