Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés - (Hunter Killer)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

A fiatal és zöldfülű Joe Glass kapitány a USS Toledót arra a helyre irányítja, ahol egy új orosz tengeralattjáró 100 láb mélyre süllyedt az északi jégtakaró fagyos vize alatt, amelyet egy amerikai atom-tengeralattjáró is követett. Glass hamarosan rájön, hogy ez nem egy egyszerű baleset volt. A U.S. Navy Seallel összefogva megtalálják az orosz elnököt, akit egy vörös tábornok tart fogva abban a reményben, hogy ki tudja robbantani a 3. világháborút és újraegyesítheti a Szovjetuniót. Glasson múlik, hogy megmentse az elnököt, hogy megbosszulja az amerikai katonák halálát és megakadályozzon még egy világháborút...

Rendező: Donovan Marsh

Szereplők: Linda Cardellini (Pentagon Staff), Gerard Butler (Capt. Joe Glass), Gary Oldman (Donnegan), Toby Stephens (Navy Seal), Michael Nyqvist (Captain Sergi Andropoyov), Ryan McPartlin (Johnston), Caroline Goodall (President Dover)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Gary Oldman, Gerard Butler (Kable), Michael Nyqvist , Caroline Goodall, Ryan McPartlin, A Hunter Killer küldetés, Hunter Killer, Toby Stephens, Donovan Marsh

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Vadászat a védelmi miniszterre

TV GO | 2019. 03. 10., 11:42

Kapcsolódó filmek

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)