Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés - (Hunter Killer)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

A fiatal és zöldfülű Joe Glass kapitány a USS Toledót arra a helyre irányítja, ahol egy új orosz tengeralattjáró 100 láb mélyre süllyedt az északi jégtakaró fagyos vize alatt, amelyet egy amerikai atom-tengeralattjáró is követett. Glass hamarosan rájön, hogy ez nem egy egyszerű baleset volt. A U.S. Navy Seallel összefogva megtalálják az orosz elnököt, akit egy vörös tábornok tart fogva abban a reményben, hogy ki tudja robbantani a 3. világháborút és újraegyesítheti a Szovjetuniót. Glasson múlik, hogy megmentse az elnököt, hogy megbosszulja az amerikai katonák halálát és megakadályozzon még egy világháborút...

Rendező: Donovan Marsh

Szereplők: Linda Cardellini (Pentagon Staff), Gerard Butler (Capt. Joe Glass), Gary Oldman (Donnegan), Toby Stephens (Navy Seal), Michael Nyqvist (Captain Sergi Andropoyov), Ryan McPartlin (Johnston), Caroline Goodall (President Dover)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Gary Oldman, Gerard Butler (Kable), Michael Nyqvist , Caroline Goodall, Ryan McPartlin, A Hunter Killer küldetés, Hunter Killer, Toby Stephens, Donovan Marsh

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Vadászat a védelmi miniszterre

TV GO | 2019. 03. 10., 11:42

Kapcsolódó filmek

Perzsia hercege - Az idő homokja

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (2009)

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Demóna

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)