Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kém, aki dobott engem

A kém, aki dobott engem - (The Spy Who Dumped Me)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbálják felvenni a harcot, még egy jóképű, ám kissé gyanús brit ügynök (Sam Heughan) is a horgukra akad…

Rendező: Susanna Fogel

Szereplők: Mila Kunis (Audrey), Kate McKinnon (Morgan), Justin Theroux (Drew), Sam Heughan (Sebastian), Gillian Anderson (Wendy), Fred Melamed (Roger), Ivanna Sakhno (Nadedja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mila Kunis, Gillian Anderson, Justin Theroux, Kate McKinnon, A kém, aki dobott engem, The Spy Who Dumped Me, Sam Heughan, Fred Melamed, Ivanna Sakhno, Susanna Fogel

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Három film a nap szülöttjeivel

TV GO | 2019. 04. 30., 14:09

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)