Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kék lagúna

A kék lagúna - (The Blue Lagoon)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1980)

A történet főszereplői, két gyermek és egy hajószakács különös módon bukkan rá a paradicsomra a Csendes-óceán déli részén: hajótörést szenvednek, amit csak ők élnek túl. Emmeline (Brooke Shields) és Richard (Christopher Atkins) azonban nem sokáig számíthat az idős férfi oltalmazására: Paddy (Leo McKern) néhány nap elteltével meghal. A két gyermek teljesen magára marad a sok-sok veszélyt rejtő dzsungelben, ám lassanként alkalmazkodva a hajótöröttek életmódjához, berendezkednek a gyönyörű, lakatlan szigeten.

Rendező: Randal Kleiser

Szereplők: Brooke Shields (Emmeline), Christopher Atkins (Richard), Leo McKern (Paddy Button), Elva Josephson (Emmeline gyermekként), Glenn Kohan (Richard gyermekként), William Daniels (Arthur Lestrange), Alan Hopgood (Kapitány)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: a kék lagúna, christopher atkins, The Blue Lagoon, Randal Kleiser, Leo McKern, Brooke Shields, Glenn Kohan, William Daniels, Alan Hopgood, Randal Kleiser

Megjelent: 1980

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)