Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Párizs

Párizs - (Paris)

Francia vígjáték (2008)

A történet egy Párizsban élő beteg férfiről szól, aki halálát várja. Állapota teljesen új és eddig ismeretlen szemszögből láttatja vele a világot, minden, amiben idáig hitt, most átértékelődik benne. Miközben éppen a halállal néz szembe, az élet igazi értékeit véli felfedezni, mások életét szemléli, és Párizs városának hiánytalan egészét. A piaci árusok, egy pék, egy szociális munkás, egy táncos, egy építész, egy hajléktalan, egy egyetemi professzor, egy manöken, egy kamerun bevándorló… Ezek az embertípusok teszik egésszé a képet, mind a városban, mind a filmben egységre lelnek.

Rendező: Cédric Klapisch

Szereplők: Romain Duris (Pierre), Juliette Binoche (Élise), Fabrice Luchini (Roland Verneuil), Albert Dupontel (Jean), François Cluzet (Philippe Verneuil), Gilles Lellouche (Franky), Mélanie Laurent (Laetitia)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Francois Cluzet, Éjfélkor Párizsban, Midnight in Paris, Fabrice Luchini, Juliette Binoche (Sandra Brody), Romain Duris, Cédric Klapisch, Gilles Lellouche , Mélanie Laurent , Cédric Klapisch

Megjelent: 2008

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)