Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dumb és Dumber kettyó

Dumb és Dumber kettyó - (Dumb and Dumber to)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott - legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti. Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya - a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad.

Rendezők: Peter Farrelly, Bobby Farrelly

Szereplők: Jim Carrey (szinkronhang), Peter Farrelly, Jeff Daniels (Harry Dunne), Jim Carrey (Lloyd Christmas), Laurie Holden (Adele Pichlow), Kathleen Turner (Fraida Felcher), Rob Riggle (Travis), Rachel Melvin (Penny Pichlow), Taylor St. Clair (Mrs. Stainer)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Kathleen Turner (Constance hangja), Jeff Daniels (Travis Gornicke), Peter Farrelly, Rob Riggle (O'Hare hangja), Dumb és Dumber kettyó, Dumb and Dumber to, Laurie Holden, Bobby Farrelly, Jim Carrey (szinkronhang), Rachel Melvin, Taylor St. Clair

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

5 film a TV GO-n az 55 éves Jim Carrey-vel

TV GO | 2017. 01. 17., 18:30

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)