Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Exek és szeretők

Exek és szeretők - (Enough Said)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

A masszőrnő Eva elvált, egyedülálló szülő, aki retteg a gondolattól, amikor a lánya főiskolára fog menni, és magára marad. Egyik nap találkozik Alberttel, a vicces, kedves és szintén magányos férfival. Összejönnek egymással, és élvezik a szerelmüket. Közben Eva egyik kuncsaftja, Marianne állandóan a volt férjét szidja. Ez mulatságos, de csak addig, amíg Eva rá nem jön, hogy az új pasija és Marianne régi férje ugyanaz a személy. És nem tehet róla, kezdi a másik nő szemével látni a férfit.

Rendező: Nicole Holofcener

Szereplők: James Gandolfini (Albert), Julia Louis-Dreyfus (Eva), Catherine Keener (Marianne), Toni Collette (Sarah), Ben Falcone (Will), Jessica St. Clair (Cynthia), Lennie Loftin (Martin)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: James Gandolfini, Toni Collette , Catherine Keener (Nelle Harper Lee), Jessica St. Clair, Ben Falcone, Nicole Holofcener, Exek és szeretők, Enough Said, Lennie Loftin

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)