Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bohém rapszódia

Bohém rapszódia - (Bohemian Rhapsody)

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

A Bohém rapszódia élénk és vibráló tablót fest a legendás Queen zenekar történetéről és a konvenciókra fittyet hányó, már-már polgárpukkasztó frontemberének, Freddie Mercurynak a sorsáról. A világ egyik legkedveltebb, legismertebb és egyik legtöbbet utánzott zenésze üstökösként robbant be mind a zenekar életébe, mint a zeneiparba, amin belül egyedülállónak számítottak mindig kísérletező, folyton új utakat kereső és megalkuvást nem ismerő zenéjükkel. Mercury féktelen magánélete is nagy hatást gyakorolt a zenekar karrierjére, illetve a Live Aiden adott, a máig egyik legjobb koncertnek tartott showjukra, ahol a frontember már súlyos betegként lépett fel. A Queen nem csak egy zenekar, hanem egy olyan ikonikus csapat, amelynek tagjai a mai napig őrzik a legendás hagyatékot.

Rendezők: Bryan Singer, Dexter Fletcher

Szereplők: Rami Malek (Freddie Mercury), Mike Myers (Ray Foster), Joseph Mazzello (John Deacon), Aidan Gillen (John Reid), Lucy Boynton (Mary Austin), Tom Hollander (Jim Beach), Ben Hardy (Roger Taylor)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Joseph Mazzello (Tim Murphy), Bryan Singer, Rami Malek, Aidan Gillen, Tom Hollander, Lucy Boynton, Dexter Fletcher, Ben Hardy, Bohém rapszódia, Bohemian Rhapsody

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Joy

Színes, magyarul beszélő, amerikai élatrajzi film (2015)

A Négyzet (feliratos)

Színes, feliratos, svéd-német-francia-dán filmdráma (2017)

Sztálin halála

Színes, magyarul beszélő, francia-angol fekete komédia (2017)

Blue Jasmine

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)