Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gőzfiú

Gőzfiú - (Steamboy)

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2005)

A nagyszabású történet a 19. század Angliájában játszódik, főszereplője az ifjú Ray Steam, a szupertehetséges feltaláló, aki egyik nap titokzatos fémgolyót kap nagyapjától, azzal az utasítással, hogy semmiképp se adja ki kezéből, a golyóbis ugyanis rejtélyes energiákat rejt magában...

Rendező: Katsuhiro Ôtomo

Szereplők: Anne Suzuki (James Ray Steam hangja), Anna Paquin (Ray hangja), Manami Konishi (Scarlett hangja), Robin Atkin Downes (David hangja), Kiyoshi Kodama (Robert Stephenson hangja), David S. Lee (Jason hangja), Alfred Molina (Eddie Steam hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Alfred Molina, Anna Paquin, Robin Atkin Downes, David S. Lee, Steamboy, Gőzfiú, Anne Suzuki, Manami Konishi, Kiyoshi Kodama, Katsuhiro Ôtomo

Megjelent: 2005

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)