Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Men in Black - Sötét zsaruk

Men in Black - Sötét zsaruk - (Men in Black)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (1997)

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel. Egy veszélyes intergalaktikus terrorista a Földön akar megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk a csillagközi háború megelőzése érdekében azonnal akcióba lépnek.

Rendező: Barry Sonnenfeld

Szereplők: Will Smith (James Edwards/Jay ügynök/"Slick"), Tommy Lee Jones (Kay ügynök), Vincent D'Onofrio (Edgar), Linda Fiorentino (Dr. Laurel Weaver/Elle ügynök), Rip Torn (Zed), Siobhan Fallon (Beatrice, Edgar felesége), Mike Nussbaum (Gentle Rosenberg)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Vincent D Onofrio, Barry Sonnenfeld, Siobhan Fallon, Barry Sonnenfeld, Men in Black - Sötét zsaruk, Men in Black, Will Smith, Tommy Lee Jones, Rip Torn, Mike Nussbaum

Megjelent: 1997

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Már gyülekeznek az ügynökök a TV GO-n

TV GO | 2019. 05. 30., 12:00

Will Smith saját kamuparfümjén röhög

TV GO | 2019. 03. 12., 11:44

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)