Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Men in Black - Sötét zsaruk 2. - (Men in Black 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2002)

J különleges ügynök (Will Smith) egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is. Ám a nyomozás során J egy ördögi bűntény nyomára bukkan, amely mögött Sereena (Lara Flynn Boyle), a gonosz kylothiai lény és kétfejű, ám még így is féleszű társa, vagyis társai, Scrad és Charlie (Johnnny Knoxville) áll, illetve állnak. Ráadásul Sereena szívdöglesztő külsejű, fehérnemű manökennek álcázza magát. Csak egyvalaki segíthet, K ügynök (Tommy Lee Jones), akinek korábban biztonsági okokból minden emlékét törölték, és most egy másik veszélyes kormányszervezet alkalmazottja: postás.

Rendező: Barry Sonnenfeld

Szereplők: Tommy Lee Jones (Kevin Brown, Kay ügynök), Will Smith (J ügynök), Lara Flynn Boyle (Sereena), Rip Torn (Zed), Rosario Dawson (Laura Vasquez), Johnny Knoxville (Scrad/Charlie), Tony Shalhoub (Jack Jeebs)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Barry Sonnenfeld, Tony Shalhoub (Luigi hangja), Rosario Dawson, Johnny Knoxville, Barry Sonnenfeld, Will Smith, Tommy Lee Jones, Men in Black - Sötét zsaruk 2., Men in Black 2, Lara Flynn Boyle

Megjelent: 2002

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Már gyülekeznek az ügynökök a TV GO-n

TV GO | 2019. 05. 30., 12:00

Will Smith saját kamuparfümjén röhög

TV GO | 2019. 03. 12., 11:44

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)