Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Men in Black - Sötét zsaruk 3. - (Men in Black 3.)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse. Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin). Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.

Rendező: Barry Sonnenfeld

Szereplők: Will Smith (J ügynök(), Tommy Lee Jones (K ügynök), Josh Brolin (Fiatal K), Jemaine Clement (Boris), Emma Thompson (O), Bill Hader (Andy Warhol), Alice Eve (Fiatal O)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Barry Sonnenfeld, Emma Thompson, Alice Eve, Bill Hader, Barry Sonnenfeld, Josh Brolin, Will Smith, Tommy Lee Jones, Men in Black - Sötét zsaruk 3., Men in Black 3.

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Már gyülekeznek az ügynökök a TV GO-n

TV GO | 2019. 05. 30., 12:00

Will Smith saját kamuparfümjén röhög

TV GO | 2019. 03. 12., 11:44

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)