Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Katherine Waterston) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob. Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald (Johnny Depp)…

Rendező: David Yates

Szereplők: Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Ezra Miller (Credence Barebone), Eddie Redmayne (Göthe Salmander), Jude Law (Albus Dumbledore), Carmen Ejogo (Seraphina Picquery), Poppy Corby-Tuech (Vinda Rosier), Dan Fogler (Jacob Kowalski)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Dan Fogler, Jude Law, Ezra Miller (Jonah), Carmen Ejogo (Grace De Tessant), Eddie Redmayne, David Yates, Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Poppy Corby-Tuech

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)