Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Harag

Harag - (Fury)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2014)

1945 áprilisában, pár héttel a II. világháború befejezése előtt a szövetségesek egyre jobban visszaszorítják az ellenséges csapatokat az európai hadszíntéren. Itt, a náci Németország kellős közepén állomásozik Don Collier őrmester (Brad Pitt), becenevén Wardaddy és csapata. A Német Birodalom a végét járja. A katonák a végkimerültség határán állnak, az utolsó leheletükkel küzdenek az életben maradásért, és a németek által elfoglalt területek visszahódításáért. Ebben a kimerítő, ám reményteli időszakban csatlakozik a fiatal újonc, Norman (Logan Lerman) Wardaddy négy fős legénységéhez, akik Sherman típusú tankjukkal vonulnak a túlerőben levő ellenséges csapatok ellen. A kétségbeesett ifjú katona számára teljesen ismeretlen terep mind a harctér, mind pedig a Harag elnevezésű, hatalmas tank fedélzete. A harckocsi edzett, tapasztalt parancsnoka, Wardaddy szárnyai alá veszi a fiút, hogy megtanítsa neki mindazt, amivel túlélheti a háború borzalmait, és beilleszkedhet a jól összeszokott csapatba (Shia LaBeouf, Michael Pena, Jon Bernthal). Az ötfős legénység tisztában van vele, hogy nem sok esélye maradt a több száz fős német sereggel szemben. De bízva tankjuk védelmező erejében, harci tapasztalatukban és egymásba vetett hitükben, ádáz támadásba lendülnek.

Rendező: David Ayer

Szereplők: David Ayer, Brad Pitt (Wardaddy), Jon Bernthal (Grady ´Coonass´ Travis), Logan Lerman (Norman Ellison), Shia LaBeouf (Boyd ´Bible´ Swan), Michael Pena (Trini ´Gordo´ Garcia), Scott Eastwood (Miles), Xavier Samuel (Parker), Brad William Henke (Davis), Jason Isaacs (Waggoner), Eugenia Kuzmina (Hilda Meier)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma

Címkék: shia LaBeouf, Jason Isaacs (Waylon), Eugenia Kuzmina (Olga), Scott Eastwood, Michael Pena, Mad Max: Fury Road, Xavier Samuel, Brad William Henke

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Brad Pitt számára az alkoholizmus nem pálya

TV GO | 2017. 05. 04., 14:40

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)