Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pénzcsináló

Pénzcsináló - (Moneyball)

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2011)

Billy Beane igazi őstehetség volt. A baseball szupersztárja lehetett volna belőle, ám maga sem hitte, hogy képes lehet erre. Ha kiváló játékos nem is, de remek játékosfigyelő, majd csapatfőnök lett belőle. Azután találkozik Peterrel, a Yale-n végzett fiatal közgazdásszal, aki saját programot fejlesztett a baseball-játékosok statisztikai elemzésére. Billy társul vele, és a program segítségével olyanokat szerződtetnek, akikről már mindenki lemondott. Kezdetben mindenki csak nevet rajtuk, de azután jönnek az eredmények. Igaz történet alapján.

Rendező: Bennett Miller

Szereplők: Brad Pitt (Billy Beane), Philip Seymour Hoffman (Art Howe), Jonah Hill (Peter), Robin Wright (Sharon), Chris Pratt (Scott Hatteberg), Kathryn Morris (Tara), Glenn Morshower (Hopkins)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Philip Seymour Hoffman (Gust Avrakotos), Pénzcsináló, Chris Pratt (Emmet hangja), Jonah Hill (Zöld Lámpás hangja), Brad Pitt (Jeffrey), Bennett Miller, Moneyball, Kathryn Morris , Glenn Morshower

Megjelent: 2011

Kapcsolódó filmek

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)