Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Cowboyok (feliratos)

Cowboyok (feliratos) - (Les cowboys )

Színes, feliratos, francia filmdráma (2015)

Valahol Kelet-Franciaországban, egy óriási prérin fekvő falvacskában járunk. Alain (Francois Damiens) e kisközösség meghatározó szereplője, aki az egyik este tizenhat éves lányával táncol önfeledten, miközben felesége és fia figyelik őket. Ez az utolsó alkalom, hogy együtt van a család: a lány nem sokkal később eltűnik, és Alain mindent feladva a keresésére indul. A férfi messzi helyekre jut el, kizárólag arra támaszkodva, hogy a lány egy muszlim fiúval kezdett találkozgatni az eltűnése előtt. Kontinenseken átívelő útján az egyetlen társa a fia lesz, aki elkíséri őt az egyre kilátástalanabb küldetésen, Lyontól egészen Pakisztánig. Muszlim fundamentalista vezetőkkel, amerikai fejvadásszal (John C. Reilly), terroristákkal és a távoli kultúrák hétköznapi emberével egyaránt találkoznak, hogy az eltűnt lány nyomára akadjanak.

Rendező: Thomas Bidegain

Szereplők: Thomas Bidegain, François Damiens (Alain), Finnegan Oldfield (Kid), Antonia Campbell-Hughes (Emma), Ellora Torchia (Shazhana), Agathe Dronne (Nicole Balland), John C. Reilly, Dani Sanchez-Lopez

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: John C. Reilly, Cowboyok (feliratos), Les cowboys , Ellora Torchia, Finnegan Oldfield, Antonia Campbell-Hughes, Agathe Dronne, Dani Sanchez-Lopez, Thomas Bidegain

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)