Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kosok (feliratos)

Kosok (feliratos) - (Hrútar)

Színes, feliratos, izlandi filmdráma (2015)

Festői szépségű izlandi völgyben él a birkatenyésztő testvérpár, Gummi és Kiddi. Azonos életmódot élnek, azonos területen az ország legjobb vérvonalú, díjnyertes juhait tenyésztve, de ezek ellenére négy évtizede nem álltak szóba egymással. Amikor Kiddi birkáit végzetes betegség támadja meg, az egész völgy állattartása veszélybe kerül. Hogy a járványt megfékezzék, a hatóságok le akarják mészárolni az állatokat, ezzel pedig nemcsak a fő bevételi forrásuktól esnek el a férfiak, de az évszázadok alatt nemesített fajta is kihal. A két testvér felismeri, hogy csak úgy menthetik meg a jószágokat, ha ennyi évnyi haragtartás után újra összefognak.

Rendező: Grímur Hákonarson

Szereplők: Grímur Hákonarson, Sigurdur Sigurjónsson (Gummi), Theodór Júlíusson (Kiddi), Charlotte Boving (Katrin), Jon Benonysson (Runólfur), Gunnar Jönsson (Grímur), Sveinn Ólafur Gunnarsson (Bjarni), Ingrid Jónsdóttir (Eygló)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Kosok (feliratos), Hrútar, Charlotte Boving, Gunnar Jönsson, Jon Benonysson, Ingrid Jónsdóttir, Grímur Hákonarson

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)