Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

November Man

November Man - (The November Man)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2014)

Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre. Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt. A macska egér játszmában Devereaux már nem tudja kiben bízhat. Itt már nincsenek szabályok, nincsenek szövetségesek. Az egykori legjobb kém egyszemélyes háborúban veszi fel a harcot: miközben igyekszik megvédeni pártfogoltját, a CIA korrupt ügynökeit is ki kell iktatnia.

Rendező: Roger Donaldson

Szereplők: Roger Donaldson, Pierce Brosnan (Peter Devereaux), Olga Kurylenko (Alice Fournier), Eliza Taylor-Cotter (Sarah), Bill Smitrovich (Hanley), Patrick Kennedy (Edgar Simpson), Luke Bracey (Mason), Marija Dakić (Michelle), Lazar Ristovski (Arkady Federov)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Roger Donaldson, Olga Kurylenko, Lazar Ristovski, Bill Smitrovich, Brosnan Pierce, Luke Bracey, Patrick Kennedy, November Man, The November Man, Marija Dakić

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)