Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy kis szívesség

Egy kis szívesség - (A Simple Favor)

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Mindenkinek vannak sötét titkai… Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie videós blogja nézőihez valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Rendező: Paul Feig

Szereplők: Blake Lively (Emily), Anna Kendrick (Stephanie), Henry Golding (Sean), Eric Johnson (Davis), Jean Smart (Mrs. McLanden), Sarah Baker (Maryanne Chelkowsky)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Blake Lively (Krista), Anna Kendrick, Sarah Baker, Jean Smart, Paul Feig, Eric Johnson, Egy kis szívesség, A Simple Favor, Henry Golding

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)