Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sikoly a sötétben

Sikoly a sötétben - (Cries in the Dark)

Színes, magyarul beszélő, kanadai thriller (2006)

Carrie Macklin (Eva La Rue, Miami helyszínelők) nyomozónő mindig is szívén viselte várandós húga, Elle sorsát, így amikor a lánynak néhány nappal a várható szülés előtt egyszer csak nyoma vész, a rendőrnő minden követ megmozgat, hogy megtalálja őt. A nyomok Elle férjéhez, Scotthoz vezetnek, aki természetesen mindent tagad. Miközben a családban pattanásig feszülnek az ellentétek, Carrie versenyt fut az idővel, hogy meglelje húgát és annak újszülött gyermekét, mielőtt még nem késő...

Rendező: Cheryl-Lee Fast

Szereplők: Eva La Rue (Carrie), Adam Harrington (Scott), Gina Chiarelli (Rosa), Adrian Holmes (Wynn nyomozó), Camille Sullivan (Elle)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Sikoly a sötétben, Cries in the Dark, Adam Harrington, Gina Chiarelli, Adrian Holmes, Camille Sullivan, Cheryl-Lee Fast

Megjelent: 2006

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)