Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vonzások

Vonzások - (Stoker)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

India békés és nyugodt élete váratlanul összeomlik, amikor a tizennyolcadik születésnapján, tragikus autóbalesetben elveszíti szeretett apját és a legjobb barátját. A temetésen váratlanul felbukkan Charlie, az apja testvére, akinek létezéséről nem is tudott. A bácsikája úgy dönt, hogy velük marad, hogy támaszt nyújtson a családnak, neki és az érzelmileg instabil anyjának. A férfi lenyűgözi a lányt, aki teljesen belehabarodik. Idővel azonban rájön, hogy Charlie bácsi valójában nem véletlenül bukkant fel.

Rendező: Chan-wook Park

Szereplők: Mia Wasikowska (India Stoker), Dermot Mulroney (Richard Stoker), Nicole Kidman (Evelyn Stoker), Jacki Weaver (Gwendolyn Stoker néni), Lucas Till (Chris Pitts), Matthew Goode (Charlie Stoker bácsi), Alden Ehrenreich (Whip Taylor)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Dermot Mulroney (Randall), Alden Ehrenreich (Danny), Jacki Weaver, Matthew Goode, Lucas Till, Chan-wook Park, Vonzások, Stoker, Chan-wook Park, Mia Wasikowska

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)