Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling - A szárnyak titka

Csingiling - A szárnyak titka - (Disney Secret Of The Wings (AKA. Disney Tinker Bell And The Secret Of The Wings))

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Csingiling újra a mozikban! A Pán Péter-univerzum apró tündérének negyedik egész estés animációs kalandja kerül a hazai mozik vásznaira idén. Kedvenc tündérünk ezúttal a tiltott világban kalandozik. Megismerkedik Periwinkle-lel, és mindkettejük tündérbarátaival együtt felkerekednek, hogy bevessék magukat a téli erdő öreg fái közé. A kíváncsiság és a kalandvágy vezérli hőseinket, Csingiling pedig csodálatos felfedezést tesz: olyan mágikus titokra bukkan, ami örökre megváltoztatja a tündérek világát.

Rendező: Ryan Rowe

Szereplők: Mae Whitman (Csingiling eredeti hangja), Lucy Hale (Periwinkle eredeti hangja), Anjelica Huston (Clarion királynő eredeti hangja), Jesse McCartney (Terence eredeti hangja), Lucy Liu (Ezüstcsepp eredeti hangja), Matt Lanter (Sled eredeti hangja), Megan Hilty (Rosetta eredeti hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Lucy Liu, Anjelica Huston, Megan Hilty, Matt Lanter, Jesse McCartney, Timothy Dalton, Csingiling - A szárnyak titka, Disney Secret Of The Wings (AKA. Disney Tinker Bell And The Secret Of The Wings), Ryan Rowe, Ryan Rowe

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)