Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök - (Bridget Jones: The Edge of Reason)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)

Hol is tartottunk? Hát ott, hogy a kék levesek konyhatündére, a tűzoltópóznák zsonglőre, nyuszirucik és gigabugyik dizőze, a világ legkedveltebb szingli spinéje végre bepasizott. Igen ám, de Bridget Jones nem lenne Bridget Jones, ha nem volna kiváló érzéke ahhoz, miképp tegyen keresztbe saját magának, és forgassa fel – méretes – fenekestül környezete életét. És néhány féltékenységi jelenet, egy kínos repivacsora, egy balul sikerült sítúra, no meg egy terhesteszt után Bridget újra itt áll – vagy fekszik – parlagon, és persze ez az a pillanat, amikor ismét belép a képbe a Szuperverz Hím-pellér, Daniel Cleaver...

Rendező: Beeban Kidron

Szereplők: Renée Zellweger (Bridget Jones), Hugh Grant (Daniel Cleaver), Colin Firth (Mark Darcy), Gemma Jones (Mum), Jim Broadbent (Colin Jones), Jacinda Barrett (Rebecca), James Callis (Tom)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Hugh Grant, Jim Broadbent (Frank Butterman), Colin Firth (Bill Haydon), Gemma Jones, Renée Zellweger, James Callis, Bridget Jones: Mindjárt megőrülök, Bridget Jones: The Edge of Reason, Jacinda Barrett, Beeban Kidron

Megjelent: 2004

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)