Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Serenity

Serenity - (Serenity)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Malcolm Reynolds, a Serenity űrhajó kapitánya nem a tisztességes fuvarokról és üzletekről híres. Egy napon felvesz egy fiatal doktort, és természetfeletti képességekkel rendelkező húgát, akik veszélybe sodorják az egész űrhajót és annak legénységét. A Serenitynek nem csak a Világszövetség haderejétől, hanem a kalózkodó Fosztogatóktól is tartania kell. Az igazi veszély azonban mégis a Serenity fedélzetéről leselkedik rájuk.

Rendező: Joss Whedon

Szereplők: Nathan Fillion (Malcolm 'Mal' Reynolds kapitány), Gina Torres (Zoë Warren), Alan Tudyk (Hoban 'Wash' Warren), Summer Glau (River Tam), Sean Maher (Dr. Simon Tam), Morena Baccarin (Inara Serra), Ron Glass (Book)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: NATHAN FILLION, Morena Baccarin (Talia al Ghul), Joss Whedon, Sean Maher, Summer Glau, Serenity, Serenity, Joss Whedon, Alan Tudyk, Ron Glass

Megjelent: 2005

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)