Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nincs több suli

Nincs több suli - (Recess: School's Out)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (2001)

Jön az év legszebb napja: kezdődik a vakáció! A 3. utca iskolásai boldogan vetik bele magukat a nyár örömeibe. Csak Vince marad otthon: ő viszont olyan bűntény nyomaira bukkan, ami - ha sikerül - megváltoztathatja a világot. Sőt, ami még ennél is rosszabb: örökre véget vethet az iskolai szüneteknek. Dr. Benedict, az őrült lángész és egykori iskolaigazgató ugyanis ki akarja mozdítani a Földet pályájáról. Ha terve sikerül, nem lesz több nyár, és ha nincs nyár, nyári szünet sem lesz. Vince és barátai tehát nekilátnak, hogy megmentsék a sulit és egyúttal a világot is. A nyár csak most kezdődött, de vajon jövőre is lesz?

Rendező: Chuck Sheetz

Szereplők: Rickey D'Shon Collins (Vince hangja), Paul Willson (Kluge edző hangja), Jason Davis (Mikey hangja), Ashley Johnson (Gretchen hangja), Andrew Lawrence (Theodore "T. J." Detweiler hangja), Courtland Mead (Gus hangja), Dabney Coleman (Principal Prickly hangja), Melissa Joan Hart (Becky Detwiler hangja), James Woods (Dr. Benedict hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Peter MacNicol, Pamela Adlon, Melissa Joan Hart, James Woods, Nincs több suli, Recess: School's Out, April Winchell, Hart Joan Melissa, Dabney Coleman, Chuck Sheetz

Megjelent: 2001

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)