Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A halászkirály legendája

A halászkirály legendája - (The Fisher King)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

A Halászkirály legendája című filmdrámában egy rádiós műsorvezető csupán heccből, a női nem kiirtására szólítja fel egyik betelefonálóját. Ám valaki, aki hallgatja a műsort, komolyan veszi a kijelentést és gyilkos ámokfutásba kezd, a műsorvezetőt pedig kirúgják állásából. A férfi az alkoholba menekül és az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatja. Nehezen dolgozza fel egyrészt a véletlen kijelentésből fakadó tett következményét, másrészt a szakmai sikertelenséget. Egy napon rablótámadás éri és egy hajléktalan férfi siet segítségére, aki középkori lovagnak képzeli magát.

Rendező: Terry Gilliam

Szereplők: Jeff Bridges (Jack Lucas), Robin Williams (Parry), Mercedes Ruehl (Anne Napolitano), Amanda Plummer (Lydia Sinclair), David Hyde Pierce (Lou Rosen)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Fantasy

Címkék: Jeff Bridges, Robin Williams, Terry Gilliam, David Hyde Pierce, A halászkirály legendája, The Fisher King, Mercedes Ruehl, Amanda Plummer

Megjelent: 1991

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)