Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Godzilla

Godzilla - (Godzilla)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Azt gondoltuk, ez a hatalmas szörnyeteg csak a legendákban létezik. Most azonban előbukkan az óceán mélységeiből, hogy rémületet és rombolást hozzon New York lakóira. Egy csapat elszánt katona és egy atomtudós, Nick Tatopoulos (Matthew Broderick) elkeseredetten igyekeznek véget vetni a pusztításnak és a pániknak, miközben egy csapat rejtélyes külföldi ügynök is bele akar szólni a dolgok alakulásába. Mindeközben azonban elszabadul a természet roppant ereje.

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Matthew Broderick (Dr. Niko Tatopoulos), Jean Reno (Philippe Roaché), Hank Azaria (Victor Palotti), Maria Pitillo (Audrey Timmonds), Arabella Field (Lucy Palotti), Kevin Dunn (Hicks ezredes), Michael Lerner (Ebert polgármester), Malcolm Danare (Dr. Mendel Craven), Doug Savant (O'Neal)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Jean Reno, Matthew Broderick, Godzilla, Roland Emmerich, Michael Lerner (Báró), Doug Savant, Kevin Dunn, Godzilla, Hank Azaria, Maria Pitillo, Arabella Field, Malcolm Danare

Megjelent: 1998

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)