Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Grincs

A Grincs - (Dr. Seuss´ The Grinch)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A Grincs egymagában él barlangjában, egyedüli társa jámbor kutyája, Max. Grincs a legkülönfélébb találmányokkal rendezte be otthonát, csak hogy elkerülhesse az embereket, akikkel csak akkor találkozik, ha élelemre van szüksége. A zsémbes zöld szőrmók nyugodt életét azonban minden évben megzavarja a közeli falu, Kifalva ünnepi készülődése, különösen azért, mert az ünneplés évről évre egyre hangosabb. A helyzetet csak tovább tetézi, hogy a falucska lakói ezúttal minden korábbinál nagyobb Karácsonyt terveznek. Grincs számára nincs más választás: el kell lopnia a Karácsonyt, ezért Mikulásnak adva ki magát Kifalva felé veszi az irányt. Ekkor azonban még sejtelme sincs arról, hogy az életvidám kislány, Cindy-Lou és barátai azt tervezik, hogy csapdába csalják a Mikulást, hogy megköszönjék neki mindazt, amit a hosszú évek során a helyiekért, köztük a lány édesanyjáért tett.

Rendezők: Pete Candeland, Yarrow Cheney

Szereplők: Benedict Cumberbatch (Grincs), Rashida Jones (Donna Lou Who), Tristan O'Hare (Groopert), Scarlett Estevez (Izzy), Angela Lansbury (The Mayor of Whoville), Cameron Seely (Cindy Lou Who), Kenan Thompson (Bricklebaum)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Benedict Cumberbatch, Kenan Thompson, Angela Lansbury, Rashida Jones, Yarrow Cheney, A Grincs, Dr. Seuss´ The Grinch, Tristan O'Hare, Scarlett Estevez, Cameron Seely, Pete Candeland

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)