Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halloween ('18)

Halloween (´18) - (Halloween (´18))

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Négy évtizeddel a borzalmas halloweeni mészárlás után a könyörtelen álarcos gyilkos, Mike Myers visszatér, hogy ismét farkasszemet nézzen Laurie Strode-dal, aki akkor sikeresen megszökött előle. A nőt azóta is kísérti a szörnyű éjszaka, és az eltelt időben arra készült, hogy méltó ellenfélként fogadja a férfit, ha az valaha visszatér.

Rendező: David Gordon Green

Szereplők: Jamie Lee Curtis (Laurie Strode), Judy Greer (Karen Strode), Virginia Gardner (Vicky), Will Patton (Hawkins), Nick Castle (Michael Myers), Andi Matichak (Allyson Strode), Jefferson Hall (Martin)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Jamie Lee Curtis, David Gordon Green, Will Patton, Judy Greer, Halloween (´18), Halloween (´18), David Gordon Green, Nick Castle, Andi Matichak, Jefferson Hall

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)