Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végre otthon!

Végre otthon! - (Home)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

Rendező: Tim Johnson

Szereplők: Jim Parsons (Oh hangja), Rihanna (Gratuity 'Tip' Tucci hangja), Steve Martin (Smek kapitány hangja), Jennifer Lopez (Lucy hangja), Matt Jones (Kyle hangja), Brian Stepanek (Brian / Borg), April Winchell (Toni)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Alfred Hitchkock, JENNIFER LOPEZ, Steve Martin, Homefront, April Winchell, Tim Johnson, Végre otthon!, Parsons Jim, Matt Jones, Brian Stepanek

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)