Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren - (Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren)

Színes, magyar animáció (2018)

A Lengemesék tavaszi, és nyári kalandjai után ezúttal őszi-téli mesék várják a legkisebbeket. Ősszel a Nádtengeren a költöző madarakat búcsúztatják. Az Afrika felé tartó fecskeraj szállást kér éjszakára, ám a csapatból az egyik fiatal fecske megbetegszik. Vilkó meg akarja gyógyítani a fecskét, és ebben az sem tartja vissza, hogy a Nádtengeren nincs olyan gyógyszer, ami erőt tudna önteni a legyengült kismadárba. A Nádtenger lakóit a szomszédos tóban túlságosan elszaporodó patkányok is veszélyeztetik, s ehhez a lengéknek össze kell fogniuk a környék lakóival, mások mellett még ellenségeikkel, a harácsokkal is. Közben hűl az idő, egyre több állat költözik melegebb vidékre, vagy kezdi meg tavaszig tartó téli álmát. A lengék kitakarítják és előkészítik téli szálláshelyüket, a szigeten álló vén fűzfa odvát. A tél beálltával pedig a Nádtenger lakóinak egy része is álomba szenderül, míg a lengék élvezik az évszak adta előnyöket és várják a tavaszi kikeletet.

Rendező: Pálfi Zsolt

Szereplők: Szalay Csongor (Narrátor, Füttyös Vilkó), Kubik Anna (Minerva, Ruca, Hecsedli néni, Harács asszony), Faragó András (Sulyom király, Pallasz, Rana Gedeon), Bolla Róbert (Tokány, Nagyapó), Markovics Tamás (Mocsári Miki, Minyon, Táltos), Pálmai Szabolcs (Rence Ervin, Pumpedli), Bercsényi Péter (Gyékényes Geri, Lengék)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Faragó András (Pali bácsi), Kubik Anna, Bolla Róbert, Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren, Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren, Markovics Tamás, Pálmai Szabolcs, Bercsényi Péter, Pálfi Zsolt

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)