Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Trollok

Trollok - (Trolls)

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Rendezők: Walt Dohrn, Mike Mitchell

Szereplők: Anna Kendrick (Poppy hangja), James Corden (Biggie hangja), Justin Timberlake (Branch hangja), Kunal Nayyar (Guy Diamond hangja), Russell Brand (Creek hangja), Gwen Stefani (DJ Suki hangja), Zooey Deschanel (Bridget hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Vígjáték

Címkék: Justin Timberlake, Russell Brand, The Boxtrolls , Zooey Deschanel, Kunal Nayyar, Kicsit sötét, kicsit egszerű, de meglepően szórakoztató film a Doboztrollok , Theo Rossi (Mike Mitchell), Anna Kendrick, Gwen Stefani, Walt Dohrn, Mike Mitchell

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)