Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Maisie Tudja

Maisie Tudja - (What Maisie Knew)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2012)

A hétéves Maisie a szüleivel él New Yorkban, Susana öregedő rocksztár, Beale pedig műkereskedő. Igazából mindig is magukkal és egymással voltak elfoglalva, elhanyagolták a kislányukat. A kapcsolatukat kikezdte az állandó veszekedés, végül elválnak egymástól. Ezzel együtt megindul a harc Maisie elhelyezési jogáért. A kislány a két szülő között ingázik, miközben azok új partnert találnak, Margót, Maisie volt dadáját, illetve a bármixer Lincolnt.

Rendezők: David Siegel, Scott McGehee

Szereplők: Alexander Skarsgård (Lincoln), Julianne Moore (Susanna), Onata Aprile (Maisie), Steve Coogan (Beale), Joanna Vanderham (Margo), Sadie Rae (Zoe), Jesse Stone Spadaccini (Martin)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Julianne Moore, Alexander Skarsgard (Jack), Steve Coogan, Maisie Tudja, What Maisie Knew, David Siegel, Scott McGehee, Onata Aprile, Joanna Vanderham, Sadie Rae, Jesse Stone Spadaccini

Megjelent: 2012

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)