Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kecskebűvölők

Kecskebűvölők - (The Men Who Stare at Goats)

Amerikai-angol vígjáték (2010)

Bob Wilton riporter épp a nagy sztorit keresi, mikor találkozik Lyn Cassady-vel, aki az USA egyik különleges, kísérleti hadseregének katonája. Cassady szerint az új haderő, az Első Föld Zászlóalj bevetése során a háborúk teljesen új értelmet nyernek, tagjai ugyanis paranormális képességekkel rendelkező emberek, akik képesek Az ellenség gondolataiban olvasni, falakon áthatolni, sőt, a szimpla tekintetükkel meg tudnak ölni akár egy kecskét is.

Rendező: Grant Heslov

Szereplők: George Clooney (Lyn Cassady), Ewan McGregor (Bob Wilton), Jeff Bridges (Bill Django), Kevin Spacey (Larry Hooper), Stephen Lang (Dean), Robert Patrick (Todd Nixon), Waleed Zuaiter (Mahmud)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Kevin Spacey, Jeff Bridges, George Clooney, Stephen Lang (Khalar Zym), Ewan McGregor (Ian), Kecskebűvölők, The Men Who Stare at Goats, Robert Patrick (Todd Nixon), Waleed Zuaiter (Mahmud Daash), Grant Heslov

Megjelent: 2010

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)