Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csúnya, gonosz bácsik

Csúnya, gonosz bácsik - (Big Bad Wolves)

Izraeli thriller (2012)

Izraelben egy brutális, pedofil gyilkosságsorozatnak "köszönhetően" három férfi is az őrület határára kerül. A legutolsó áldozat bosszúszomjas apja és egy törvényeket figyelmen kívül hagyó igazságosztó rendőrnyomozó úgy véli, egy hitoktató tanár a gyilkos, akit bár a rendőrség egyszer már letartóztatott, szabadon is engedett egy baklövése miatt. A két férfi elrabolja a tanárt és egy pincében kínozzák, hogy rájöjjenek, hova rejtette el a levágott gyermekfejeket.

Rendezők: Navot Papushado, Aharon Keshales

Szereplők: Lior Ashkenazi (Micki), Rotem Keinan (Dror), Tzahi Grad (Gidi), Menashe Noy (Rami), Dvir Benedek (Tsvika), Kais Nashif (Man on horse)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Lior Ashkenazi, Csúnya, gonosz bácsik, Big Bad Wolves, Rotem Keinan, Tzahi Grad, Menashe Noy, Dvir Benedek, Kais Nashif, Navot Papushado, Aharon Keshales

Megjelent: 2012

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Nyughatatlan özvegyek

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)