Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik - (Ocean's Thirteen)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Willy Bank, a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatta Danny Ocean barátját és mentorát, Reubent. Álmában sem gondolta volna, hogy ezek után szemben találja magát a díszes társasággal. De Bank elszámította magát, a fiúk nem hagyják annyiban a dolgot. Mindent megtesznek, hogy visszavágjanak, mégpedig Bank nagy napján, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján. Először meg akarják kopasztani, majd meg akarják fosztani a dicsőségtől, a szállodáiért kapott Öt gyémánt-díjaktól. A terv veszélyes, és majdnem lehetetlen végrehajtani, de a fiúk nem ismerik ezt a szót.

Rendező: Steven Soderberg

Szereplők: Steven Soderberg, Damon Matt, Brad Pitt (Rusty Ryan), George Clooney (Danny Ocean), Matt Damon (Linus Caldwell), Don Cheadle (Basher Tarr/Fender Roads), Andy Garcia (Terry Benedict), Bernie Mac (Frank Catton), Ellen Barkin (Abigail Sponder), Al Pacino (Willie Bank)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Andy Garcia, Don Cheadle, Al Pacino, Bernie Mac, Ellen Barkin, Ocean's Thirteen

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Elsüllyesztették a Viharzóna mentőhajóját

TV GO | 2017. 05. 11., 12:00

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Tamaroa nevű hajó, amit még 1934-ben állítottak az USA szolgálatába. A hajó 1946-ban került át a parti őrség felügyelete alá, amivel rengeteg bajba került embert...