Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Párizs császára

Párizs császára - (Emperor of Paris)

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Napóleon uralkodásának idején François Vidocq többször is sikeresen megszökött az ország leghírhedtebb börtönéből, ezzel legendás hírnévre tett szert. Utolsó látványos szökését követően egyszerű kereskedőként próbál láthatatlanná válni. Múltjától azonban nem szabadulhat: volt fegyenctársa hamisan vádolja meg gyilkossággal. Ártatlanságát bizonyítandó egyezséget köt a rendőrséggel. Szabadságáért cserébe pedig vállalja, hogy levadássza Párizs szélhámosait és gyilkosait.

Rendező: Jean-François Richet

Szereplők: Vincent Cassel (François Vidocq), Olga Kurylenko (La baronne), Freya Mavor (Annette), August Diehl (Nathanaël), Denis Menochet (Dubillard), Denis Lavant (Maillard), Fabrice Luchini (Fouché)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: August Diehl, Olga Kurylenko, Fabrice Luchini, Denis Lavant, Denis Menochet, Freya Mavor, Párizs császára, Emperor of Paris, Jean-François Richet

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)