Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pasolini (feliratos)

Pasolini (feliratos) - (Pasolini)

Színes, feliratos, francia-olasz-belga életrajzi dráma (2014)

Az ötvenéves Pier Paolo Pasolini (Willem Dafoe) a ’70-es évek lármás Rómájában éli mindennapjait. Éppen befejezte a Saló, avagy Szodoma 120 napja forgatását, és az utómunkálatokat végzi a filmen, amely később a kritikusokat és a nézőket egyszerre sokkolta világszerte. Pasolini már új filmtervét készíti elő, amelynek főszerepére a híres színészt, Eduardo De Filippo-t választotta ki. A munkálatok során édesanyja és testvére is próbálják lebeszélni róla a rendezőt, mivel a történetet túl durvának és látnokinak gondolják az olasz közönség számára. Pasolini mindeközben megismerkedik egy külvárosi fiúval, akivel viszonya lesz, ám a kapcsolat később eldurvul. 1975. november 2-án Pier Paolo Pasolinit vérbe fagyva találják meg. Az elkövető személye és a gyilkosság oka a mai napig nem derült ki, és azóta is összeesküvések sora lengi körül.

Rendező: Abel Ferrara

Szereplők: Willem Dafoe, Willem Dafoe (Pier Paolo Pasolini), Maria de Medeiros (Laura Betti), Riccardo Scamarcio (Ninetto Davoli), Giada Colagrande (Graziella Chiarcossi), Adriana Asti (Susanna Pasolini), Valerio Mastandrea (Nico Naldini)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Riccardo Scamarcio, Pasolini (feliratos), Pasolini, Dafoe Willem, Maria de Medeiros, Giada Colagrande, Adriana Asti, Valerio Mastandrea, Abel Ferrara

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)