Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egyiptom istenei

Egyiptom istenei - (Gods Of Egypt)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2016)

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit az ókori mitológia ihlette Egyiptom istenei című szuperprodukcióban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene, aki magához ragadja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata Bekkel (Brenton Thwaites), a szerelmes ifjú tolvajjal az élen szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt tanúbizonyságot kell tenniük bátorságukról és állhatatosságukról, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

Rendező: Alex Proyas

Szereplők: Nikolaj Coster Waldau, Brenton Thwaites (Bek), Gerard Butler (Széth), Nikolaj Coster Waldau (Hórusz), Courtney Eaton (Zaya), Abbey Lee (Anat), Geoffrey Rush (Ra), Rufus Sewell (Urshu)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Courtney Eaton, Nikolaj Coster Waldau, Egyiptom istenei, Gods Of Egypt, Butler Gerard, Abbey Lee, Rufus Sewell, Alex Proyas

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Akkor és most - Gerard Butler

TV GO | 2018. 11. 12., 18:03

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)