Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hozzám jössz, haver

Hozzám jössz, haver - (Marry Me, Dude)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

A kis marokkói faluban mindenki beleadott a közösbe, hogy Yassint el tudják küldeni Párizsba tanulni. A fiatal fiú már fényes jövőjét tervezgeti, amikor megbukik egyetemi vizsgáján, így ugrik a tanulóvízuma. Fél csalódást okozni a családjának, és hogy továbbra is Franciaországban maradhasson, egy vészmegoldáshoz folyamodik: hozzámegy Fredhez, aki barátnőjét félretéve igaz haverként siet a segítségére. Azonban az ifjú pár nem élvezheti sokáig a mézesheteket, ugyanis a bevándorlásügyi hivatal nem hisz nekik, és nyomozni kezd utánuk. Tovább tetézi a bajt, hogy Yassin anyatigris anyja és élete szerelme, Claire is váratlanul betoppannak. Yassin tökéletes terve elkezd darabjaira szétesni…

Rendező: Tarek Boudali

Szereplők: Tarek Boudali (Yassine), Philippe Lacheau (Fred), Charlotte Gabris (Lisa), David Marsais (Stan), Baya Belal (Ima), Julien Arruti (L'aveugle), Philippe Duquesne (Dussart)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Philippe Duquesne (Dr. Toulate), Julien Arruti, David Marsais, Charlotte Gabris, Philippe Lacheau, Hozzám jössz, haver, Marry Me, Dude, Zinedine Soualem, Baya Belal, Tarek Boudali

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)