Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mirai - Lány a jövőből

Mirai - Lány a jövőből - (Mirai no Mirai)

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Kun négyéves, és nagyon haragszik a világra, amióta kishúga született és az élete a feje tetejére állt. De ez még mind semmi ahhoz képest, amikor egy nap titkos, mesebeli világot talál a kertjükben, ahol csodálatos kalandok és utazások várnak rá Találkozik például egy kislánnyal, aki majd egyszer az édesanyja lesz, de találkozik egy férfival is, aki pedig a fiatal dédapja. Ám a jövőből is érkezik valaki: egy nagylány, akit véletlenül pont úgy hívnak, mint a kishúgát, aki eddig csak az életét keserítette meg. Mamoru Hosoda, az itthon is szeretett A fiú és a szörnyeteg rendezője ismét egy a valóság és a mágia határán játszódó, bűbájos animével tért vissza.

Rendező: Mamoru Hosoda

Szereplők: Haru Kuroki (Mirai-chan), Kamishiraishi Moka (Kun-chan), Gen Hoshino (apa), Kôji Yakusho (nagyapa), Kumiko Aso (anya)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Mamoru Hosoda, Haru Kuroki, Kôji Yakusho, Mirai - Lány a jövőből (feliratos), Mirai no Mirai, Kamishiraishi Moka, Gen Hoshino, Kumiko Aso

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)