Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ifjúság

Ifjúság - (La giovinezza )

Színes, magyarul beszélő, olasz-svájci-angol-francia filmdráma (2015)

Paolo Sorrentino a Rómába kalauzoló, Oscar-díjas A nagy szépség után ismét Fellinit idéző, lenyűgöző filmmel jelentkezik. Ezúttal egy Alpok-beli luxusszálloda szolgáltatja a díszletet, itt pihen a már nyugdíjba vonult, világhírű zeneszerző és karmester, Fred (a kétszeres Oscar-díjas Sir Michael Caine) és legjobb barátja, a filmrendező Mick (Harvey Keitel). Fred kíváncsisággal szemléli a hotel többi vendégét, lánya (az Oscar-díjas Rachel Weisz) problémáit, valamint a fiatal és ambiciózus írókat, akikkel Mick együtt dolgozik egy forgatókönyvön. Saját zenei karrierjét lezártnak tekinti, ám a legmagasabb szinten szeretnék, hogy még egyszer vezényeljen: magától II. Erzsébet brit királynőtől kap meghívót, hogy lépjen fel Philip herceg születésnapján. A meghívást rögtön elutasítja, de a királyi család állhatatosnak bizonyul.

Rendező: Paolo Sorrentino

Szereplők: Rachel Weisz (Leda Ballinger), Paul Dano (Mick Boyle), Michael Caine (Fred Ballinger), Jane Fonda (Brenda Morel), Harvey Keitel (Mick Boyle)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Michael Caine, Paul Dano, Rachel Weisz, Harvey Keitel (Pierce), Jane Fonda, Paolo Sorrentino, Ifjúság – A nagyság kortalan , La giovinezza

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)