Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szellemes kölykök - (Spooky Buddies)

Amerikai-kanadai családi vígjáték (2011)
  • 3

A Disney ellenállhatatlan kutyusai egy vadonatúj filmben térnek vissza, amely távolra viszi őket a városon át egy rejtelmes házba, ahol valami nagyon kísérteties dolog történik. Pár új barát segítségével – köztük egy barátságos szellemmel – ez az izgalmas kalandfilm sikítóan jó történet. Versenyben egy nem túl jó szándékú kopóval, a haverok és új barátaik, Pip, Zelda, Rodney és Skip, meg kell hogy állítsák Warwickot a Varázslót – és meg kell menteniük a világot hitvány mesterkedéseitől. A Szellemes kölykök egy szellemségesen jó kalandfilm, amely a barátságról szól, és amelyet az egész család élvezni fog.

Rendező: Robert Vince

Szereplők: Armand Kautzky, Gábor Reviczky, Sierra McCormick (Alice), Harland Williams (Warwick), Jennifer Elise Cox (Mrs. Carroll), Elisa Donovan (Janice), Tucker Albrizzi (Bartleby)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Címkék: Robert Vince, Szellemes kölykök, Spooky Buddies, Sierra McCormick, Harland Williams, Jennifer Elise Cox, Elisa Donovan, Tucker Albrizzi

Időtartam: 1 óra 25 perc

Megjelent: 2011

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Abigél

Színes, magyar romantikus kalandfilm

1. évad / 2. epizód - Abigél - 2. rész

Abigél

Színes, magyar romantikus kalandfilm

1. évad / 1. epizód - Abigél - 1. rész